Novosti

Mistrade d.o.o. - INŽENJERING - Nova Topola

16. Međunarodni sajam građevinarstva ˝Grames 2012˝

Od 14. do 19. marta 2012. učestvovali smo na Međunarodnom sajmu građevinarstva GRAMES 2012 održanom u Banja Luci. Na dobro posjećenom izložbenom prostoru potencijalnim kupcima i partnerima pokazali smo naš program.

 

** NOVO  **

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći i etažne kotlove Milan Blagojević Smederevo namjenjene za grijanje manjih stambenih objekata.

 

** NOVO  U PRODAJI **

U našem prodajmom asortimanu možete pronaći cijevi vodećeg svjetskog proizvođača cijevi za vodu i grijanje – UPONOR. Više…

Takođe možete pronaći i kotlove proizvođača Šukom Knjaževac.Veliki izbor kotlova na  na čvrto, tečno i gasovito gorivo.

Novo u prodaji su i elektro kotlovi i termo blokovi proizvođača Mikoterm Srbija.

novo

 

 

 

 

 

 

Kotlovi na pelet

Ekološki prihvatljivo grijanje sa malim sadržajem CO2 u izduvnim gasovima. Mogućnost ugradnje na postojeće kotlove na čvrsto gorivo.

pelet_02_th

 

 

 

 

 

 

Kotao na otplinavanje Vitolg 150

Kotao radi na osnovu pirolitičke destilacije drveta, pri čemu se kao gorivo koriste plinovi iz drveta, a drvo pretvara u drveni ugljen. Ovim postižemo uštedu goriva i rjeđe loženje. Takođe su i emisije štetnih gasova u atmosferu smanjene.

kotao

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrometal i Energy net prezentacija

Dana 23. 04. 2010. godine u prostorijama naše firme održana je prezentacija firme
Centrometal, na temu obnovljivih izvora energije, i prezentacija firme Energy net zastupniak Uponor-a vodećeg svjetskog proizvođača cijevi pex i alupex.

 

Međunarodni sajam građevinarstva GRAMES 2010 Banja Luka

I ove godine od 17. do 22. marta 2010. održan je Međunarodni sajam građevinarstva GRAMES 2010 Banja Luka. Na dobro posjećenom izložbenom prostoru potencijalnim kupcima i partnerima pokazali smo naš program.

 

Međunarodni sajam građevinarstva GRAMES 2009 Banja Luka

Od 18. do 23. marta 2009. smo učestvovali na Međunarodnom sajmu građevinarstva GRAMES 2009 održanom u Banja Luci. Na dobro posjećenom izložbenom prostoru potencijalnim kupcima i partnerima pokazali smo naš program.